Over Mary

Hartelijke groeten, ik ben Mary Jones en ik zou graag iets over mezelf en wat ik doe willen delen.

Toen ik een klein meisje was, klom ik in een grote mooie berk en zong ik de hemel en de zon toe. Ik lach om mezelf als ik me herinner dat ik een nogal verlegen klein ding was en besloot dat als ik helemaal naar de top van de boom ging, niemand me zou kunnen horen …

Nou, toen ik opgroeide, en ‘het leven gebeurt’, weet je, ik had een heel moeilijke jeugd en omdat ik erg gevoelig was, waren er heel wat uitdagingen tijdens mijn tienerjaren.

Het was in deze tijd dat ik een diepe spirituele ervaring had en in staat was om in een prachtige Goddelijke taal te spreken. Het voelde als een bezoek aan ‘Thuis’, diepe vrede en liefde die niet te beschrijven waren. Ik zou dit gebruiken tijdens meditatie en gebed. Op dat moment had ik geen idee wat ik er nog meer mee moest doen.

Naarmate de tijd verstreek, werkte ik als verpleegster, voedde ik mijn zonen op, onderging veel levensveranderingen, echtscheidingen en verhuisde naar North San Diego.

Rond 1997 vroeg ik de Geest om hulp, omdat ik wist dat ik in dit leven meer te bereiken had, en dat ik mijn volledige potentieel wilde bereiken om het beste en hoogste goed te zijn voor anderen die ik maar kon zijn. Nou … mijn hele leven heeft grote veranderingen ondergaan!

En Heartsong groeide en blijft evolueren. Ik reis sinds 2008 internationaal en bied Heartsong vibrational healing modaliteit aan in de vorm van concerten, Heartsong Trainingen, privésessies en prachtige cd’s.
Ik werk nog steeds parttime als verpleegster en blijf contact houden met dat Goddelijke kind in mij, dat naar de hemel zingt, mijn hart volgt en op vele manieren Heartsong aanbiedt.

Heartsong is een diepgaande ervaring, hartopening, expanderend en multidimensionaal, ondersteunend in de verbinding met het Goddelijke op manieren die niet met menselijke woorden kunnen worden uitgedrukt. Het nodigt ons uit om op een meer directe manier met de Bron te communiceren, via de taal van het Hart.
Je hoort door God geïnspireerde talen, tonen en boventonen.

Onze oorspronkelijke taal

Onze oorspronkelijke taal is die van Liefdesvibratie, Licht, Energie, onverklaarbaar in woorden en alle definities overstijgend. Deze heilige taal wordt het best begrepen wanneer ze wordt ervaren.

Als we luisteren met ons hart wijd open, krijgen we ‘afstemmingen’ die zich manifesteren als gebeurtenissen die zowel vreugde als vrede inspireren en oproepen.

We zijn begaafd met de ervaring van de resonantie met ons Hogere Zelf. Onze cellen mogen hun Goddelijke perfectie onthouden.

Luisteren met ons hart is de sleutel. Wanneer we ons openstellen voor de mogelijkheid om door ons hart te ontvangen, kunnen we directer kennis verwerven. Deze kennis omzeilt de beperkte taalgrenzen.

Bevrijd van de attributen van beperkende definities en concepten, evenals de kleur van elke waarneming die we kiezen terwijl we opgroeiden in dit leven, merken we dat we ons opnieuw verbinden op zielsniveau met informatie die ons in staat stelt om meer te worden wie we werkelijk zijn.

Iets weten zonder te raden, te rationaliseren, uit te leggen of te definiëren is voortreffelijk.

Bij elke nieuwe ontdekking, terwijl we een bericht van ons ware zelf ontvangen in onze oorspronkelijke taal van licht, vibratie en resonantie, is deze inherent aan vreugde en gelukzaligheid.

Voor-Aardse herinneringen worden gewekt. We worden groter als we een glimp opvangen van de grenzeloze uitgestrektheid van alles dat bestaat aan de andere kant van de sluier.

Onze herinnering wordt gewekt van hoezeer we van elkaar houden en dat we allemaal één zijn.
Veel zegeningen, Mary