Heartsong Concerten met Mary Jones

UNIEK: Heartsong Tour 2022 België – Nederland

In oktober 2022 komt Mary naar België en Nederland waar ze verschillende Heartsong Concerten en privé sessies zal geven.
Mis deze unieke kans niet om Mary live te horen en bestel nu hier je tickets!

HeartSong door Mary Jones 

Mary zingt in Goddelijke Licht-talen, die in het moment veranderen, zich aanpassen aan de persoon of mensen voor wie ze zingt.

Ze zingt op voornamelijk door haarzelf gecomponeerde muziek en ook a capella. Ieder concert is uniek, speciaal op maat gemaakt voor de aanwezigen. Hartopenend, ontspannend, inzichtelijk, zelfbekrachtigend, het creëren van heilige ruimte voor mensen om hun eigen wonderen te creëren.

Sinds 2008 geeft ze concerten en honderden privésessies in de Verenigde Staten, Nederland, Oost-Duitsland, Noorwegen en Istanbul, Turkije.

Mary blijft op uitnodiging, zowel lokaal als internationaal, naar nieuwe locaties gaan.

Ze heeft verschillende cd’s en ze worden gebruikt voor meditatie, ontspanning en zelfgenezing door individuen en door beoefenaars van Reiki, ademwerk, Tai Chi en massagetherapie.

heartsong concert in The Netherlands

“Dit is een uitnodiging om door het Hart in de Heilige ruimte te komen en samen te komen in de Communie met de Bron. Heartsong, een multidimensionale draaggolf voor communicatie met het Goddelijke, ontsluit cellulair geheugen.

Heartsong zijn Goddelijke geïnspireerde vormen van Lichttalen, tonen en boventonen die iemand stimuleren om de geest tot rust te brengen en je meenemen op een reis in het hart voor meditatie, reflectie, ontspanning en zelfgenezing. “

“Taal en alle percepties, rationalisaties en denkwijzen die we hier als mens op deze aarde hebben aangenomen, zijn ontoereikend om het directe kennen van de bron uit te drukken of te vertalen.

Luisteren met ons hart is volgens mij de sleutel. Het is een stap om te onthouden wie we werkelijk zijn. Heartsong drukt zich uit in lichte talen, gezongen en gesproken die variëren afhankelijk van de mensen of persoon die wordt aangetrokken voor de ervaring, waardoor een heilige ruimte ontstaat voor mens en bron om samen te komen in gemeenschap.

Dit is hun persoonlijke ervaring die ze creëren terwijl ze hun intentie inbrengen. Ik fungeer als de leiding en de ruimtehouder. Wat er in die ruimte gebeurt, varieert sterk, van diepe ontspanning, het openen en uitlijnen van de Hart- en Kroonchakra’s, DNA-downloads, het wakker maken van cellulair geheugen, activering van het lichtlichaam, fysieke genezingen, genezingen uit vorige levens, berichten die mensen kunnen begrijpen maar geen woord voor woord vertaling, de ervaringen lopen sterk uiteen. Iedereen ervaart een diep gevoel van het ontvangen van zegen, ontspanning en vrede.”
Mary Jones

Mary is een echt begaafde genezer en een heel wijze ziel. Als genezer en zelf intuïtief, weet ik wanneer ik iemand tegenkom die een heel bijzondere energie en licht draagt.

Ze hielp me meteen om me op mijn gemak te voelen met haar praktijk van Heartsong. Ik verwonderde me over haar unieke mix van energietherapie vermengd met zang en channeling terwijl het werkte om mijn hartcentrum te openen.

Ik zou iedereen die het hart wil zuiveren adviseren om met Mary te werken.
11-2017

Kelly Cohee

www.insighthealinghypnosis.com

Als je bepaalde noten aansloeg, was het bijna alsof de boventonen zo sterk waren dat ik de noot niet meer kon horen. Het was bijna alsof het in een andere dimensionale realiteit naast de mijne bestond, dus ik neem aan dat het me in een andere realiteit duwde.

Steve Rother

www.lightworker.com

Neem contact op voor meer informatie