Heartsong CD's

Deze cd’s worden door iedereen gebruikt voor meditatie, ontspanning en zelfgenezing.

Veel energiewerkers gebruiken ze ook, zoals massagetherapeuten, Reiki Masters en Tai Chi-beoefenaars.

 

Heartsong

 

Ik nam de eerste CD Heartsong op in San Francisco in januari 2007 met een opmerkelijke geluidstechnicus en sound healer. We gebruikten de Solfeggio toonladdertonen (een oude heilige toonladder gebruikt in oude Gregoriaanse gezangen, die tegenwoordig door veel genezers worden gebruikt) door gebruik te maken van speciaal gemaakte stemvorken, vergezeld van toetsenborden. Alle nummers waren improvisaties of ‘eerste takes’. Niets is gerepeteerd of later toegevoegd. Het enige dat we uit noodzaak moesten doen, was een aantal tracks inkorten, zodat het allemaal op 1 cd zou passen.

 

Om nummers van mijn Heartsong CD te beluisteren en/of te kopen:

 

Heartsong II

 

Werd opgenomen in 2010 en deze CD werd lang verwacht door velen die een aantal van deze nummers in concert hebben gehoord. Deze cd manifesteerde zich anders dan de eerste, ik zou ’s ochtends wakker worden en prachtige melodieën in mijn hoofd horen. Ik werd gedwongen om muziekachtergronden te componeren om deze prachtige liedjes te ondersteunen.

Om nummers van mijn Heartsong CD II te beluisteren en/of te kopen

Shamanic Heartsong

 

Door Mary Jones en Jan Buis. Deze liedjes nemen je mee op een prachtige reis door het portaal van je hart en creëren heilige ruimte voor communie met de Goddelijke Bron.

 

Mary & Jan ontmoetten elkaar in 2009. Beiden voelden een diepe erkenning voor elkaars werk, en de wederzijdse intentie om iedereen te helpen zichzelf in staat te stellen voor persoonlijke en spirituele groei.

 

Samen bieden we Shamanic Heartsong Vibrational Healing Concerten over de hele wereld aan.

 

Voor het luisteren naar en/of kopen van nummers van mijn Shamanic Heartsong CD:

 

Over Jan Buis

Uit Nederland: Voordat hij zijn carrière als muzikant begon, werkte Jan als maatschappelijk werker. Als begaafd therapeut werd hij zich er steeds meer van bewust dat muziek, of beter gezegd geluid, een zeer krachtig therapeutisch hulpmiddel is. Op kosmische schaal is muziek een universele kracht, die in staat is om op vele niveaus (fysiek, emotioneel en spiritueel) diepgaande veranderingen teweeg te brengen. In individuele sessies en workshops gebruikt Jan een combinatie van verschillende technieken die de pijnappelklier activeren.