Heartsong Privé Sessies

HOE WERKT HET

Privé sessies in persoon of op afstand.

De sessies variëren in intensiteit en duur en worden digitaal vastgelegd zodat de klanten deze kunnen bewaren. Ze omvatten zingen en spreken in Goddelijke talen, (ook wel bekend als Lichttaal, die voor iedere aanwezig persoon anders is), tonen, boventonen en energiewerk.

Getuigenissen over Heartsong Privé-Sessies met Mary

“Mijn Heartsong-sessie met Mary (03/03/2020) bracht me – misschien voor het eerst in mijn leven – zo diep in contact met mezelf dat elke beschrijving ervan alleen maar afbreuk zou doen aan mijn ervaring. Heartsong session with Mary (03/03/2020)

Dit is energiewerk van het volgende niveau. Nooit eerder had ik een vergelijkbare lichaams-, geest- en zielservaring.

Wat Mary brengt is nieuw en innovatief, anders, zoals ik ben.

En toch lijkt alles wat er gebeurt zo vertrouwd, zo natuurlijk. Het is alsof je wakker wordt in een andere dimensie. Wat onderweg verloren is gegaan of wegkwijnt, is helemaal terug en herkenbaar, klaar om ingezet te worden.

Ik raad het iedereen aan, en vooral aan al mijn collega’s lichtwerkers, omdat het hen ook zal helpen hun licht nog zuiverder te laten schijnen.

Mary, heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring! ‘Je bent weer een verademing in mijn leven.’

Dankbaar en gezegend je te kennen.

Ghent, Belgium (Europe) 29 april 2020

MaMo

CEO van eNeLPee , stuurman van centrum ABC

Tijdens mijn sessie met jou had ik flashbacks in de tijd. Een Indiase vrouw die de zon, maan en sterren vervloekte. Ik voelde zoveel verdriet en pijn. Sept 2011 Ik ging naar Siberië, en op de plek die ik in die meditatie zag, kwam ik thuis. De vrouw was eigenlijk een Sjamaan uit Mongolië. Ik heb me nog nooit zo krachtig en toch zo verdrietig gevoeld. Ik begon daar mijn Heartsong te zingen en dat was het meest krachtige moment in mijn leven. Bedankt dat je die slaperige kracht in mij hebt opgewekt.

Annelies Saman

Middelburg, Nederland

Na haar Heartsong privé-telefoonsessie op 23 februari 2013 …

‘Hallo Mary, Je mooie stem vervult vandaag mijn ziel.

Ik liep naar het strand voor zonsopgang en luisterde terwijl de walvissen ontwaakten in de Zee van Cortez. Ik voel me gezegend dat ik je heb ontmoet en door je ben geraakt op dit punt van mijn levensreis. Liefde en licht voor jou.

Cynthia Haupt

Directeur van CLH Counseling

Het ontvangen van een Heartsong-telefonische sessie met Mary Jones bracht me in een staat van volledige verbondenheid met de goddelijke bron.

Ik voelde een enorme helderheid toen ik Mary’s gesproken woorden hoorde in een taal die mijn rationele geest niet onmiddellijk kon ontcijferen, maar die mijn hart en ziel volledig begrepen.

Terwijl mijn geest losliet en ik me ontspande in de Heartsong-ervaring, zong Mary volle engelachtige tonen die me vergezelden van een gevoel van van opwaarts uit mijn fysieke lichaam getrokken te worden en dit naar een plaats van volledige onvoorwaardelijke liefde waar alle zorgen van mijn dagelijkse leven wegvielen.

Toen het lied eindigde en Mary enkele slotwoorden sprak, bracht de helende energie die ik voelde pulseren en tintelen in elke cel in mijn lichaam me in zo’n heerlijke trance dat ik moeite had met praten of bewegen gedurende een half uur nadat de sessie was afgelopen … met een ontspannen, energiek gevoel vergelijkbaar met hoe ik me voelde na het ontvangen van de beste energetische healing of volledige lichaamsmassage. Iedereen die geïnteresseerd is in het ervaren van de gelukzaligheid van goddelijke communie, zal voor altijd positief getransformeerd worden door Heartsong.

Cynthia Sue Larson

Auteur van 'Aura Advantage'

Privésessie 1-3-2011:

“Terwijl Mary Jones mijn persoonlijke Lichttaal zong, begonnen ongelooflijke beelden mijn bewustzijn te overspoelen, zowel uit een ver verleden, mijn heden als de toekomst. Ik voelde dat ik naar de sterren reisde, naar mijn goddelijke afkomst en mijn eigen bestemming opnieuw creëerde.

Ik heb sindsdien vele malen geluisterd naar de opname die ze vriendelijk voor me heeft gemaakt van die eerste sessie en elke keer voelt het alsof het een diepere laag ontrafelt, waardoor ik dichter bij mijn stralende waarheid kom. Ik kan haar werk niet genoeg aanbevelen. ‘

Michelle Karén, M.A., D.F.Astrol.S.

Internationaal Astrologe, Conferentiespreker, Schrijver en auteur van ‘Astrology for Enlightenment’ (Atria Books, NY)

Neem contact op voor meer informatie