Heartsong training

Heartsong 1 daagse training:

Mijn wens is om een ​​diepere ervaring met Heartsong aan te bieden om samen een ruimte te creëren waarin we de hoogste mogelijkheden ontdekken die in ons allemaal liggen. Samen op een heilige reis gaan, leren, onderwijzen, ruimte voor elkaar houden.

De concerten en sessies waren een geweldige manier om dit te doen. Ze hebben mensen geholpen bij het creëren van een zeer heilige ruimte, zodat ze via een open hart kunnen ervaren hoe ze verbinding kunnen maken met de Goddelijke Bron.

Een Heartsong Training is een manier om hier dieper op in te gaan.

Deze training is voor iedereen die een diepere verbinding met hun Hogere Zelf / Bron wil ervaren voor zelfbekrachtiging en genezing.

Metafysici, spirituele leraren, genezers, beoefenaars die hun vaardigheden willen uitbreiden om anderen te helpen, zullen grote voordelen ondervinden.

Zodra we samenkomen in een groep, zullen we elkaar helpen als energetische katalysatoren en genieten van de gedeelde intentie met toenemende helderheid van visie en doel.

Er zijn verschillende mensen bij mij gekomen die zeggen dat ze dit geschenk op hun eigen unieke manier willen ontwikkelen.

Nadat ik bijvoorbeeld een workshop had gegeven waarin mensen werden aangemoedigd om zich met hun hart te verbinden en hoe ze op een uitgebreide manier met hun hart konden ‘horen’, begon een vrouw tijdens haar energiewerksessies te zingen en tonen te produceren voor haar klanten.

Degenen die willen hosten, zijn welkom om contact met mij op te nemen.

Laten we contact nemen en samen ontdekken welke geweldige mogelijkheden we kunnen manifesteren!

 

Neem contact op: